41 graders varm nytårsaften


Vores juleaften var meget regnfyldt, men det gjorde ikke så meget, vi sad alligevel inde og så film og hyggede med maden. Men vi kommer i hvert fald ikke til at fryse den 31. december. Der er nemlig lovet 41 grader. Faktisk er der blevet lovet over 30 grader de næste par dage.

Vejret de næste par dage i Australien; varm nytårsaften 2007.

Så vi er så småt gået i gang med at fylde køleskab og fryser med kolde ting. Jeg har i går og i dag lagt en masse billeder op; de sidste billeder fra Australien i år.

Nu er der ikke lang tid til vores første tur til New Zealand; den 2. januar går det løs. 16 dage fyldt med oplevelser og action; vi kommer ikke til at kede os. Vi har alligevel besluttet os for at tage en bærbar med, vinderen blev min mac, den har længere levetid. Så vi håber da på at kunne holde jer opdateret.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*