Lidt ekstra garn


I bare arrigskab over mit ostetørklæde; inden det blev repareret om aftenen, bestilte jeg noget nyt kauni-garn, så jeg kunne lave et nyt. Og det må siges at være den bedste service, jeg hidtil har haft. 3½ time efter jeg havde bestilt om formiddagen fik jeg besked om det var sendt, og så i dag ankom mit garn på arbejdet.

Lidt impulskøb via nettet

Så det var bare luksus. Jeg købte lidt ekstra garn og så mine første rigtige maskemarkører, som ikke fylder så meget. Jeg skal også engang have taget mig sammen til at lave min egne. Jeg fik et tip af Irene om hvordan, jeg måske kunne redde mit ostetørklæde, da hun havde haft samme problem. Mit tørklædes ender passede heldigvis sammen med farveskift, så efter jeg havde taget mod til mig et stykke tid, greb jeg saksen og fik klippet det over på langs. Og så var det ellers i gang med nål og tråd; jeg havde heldigvis en lille rest tilbage i den rette farve, så det ikke kunne ses. Jeg er glad nu, nu har jeg ekstra garn og et tørklæde, jeg gider bruge. Det er dog stadig lidt stift og har lidt fnugger, men det hjælper nok, når man bruger det.

Det reddede ostetørklædeIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*