Kender I det, man kan hurtigt få skabt et behov


Vi havde i enkelte dage snakket om en symaskine til mig, men som tiden gik blev det jo mere nødvendigt, hvordan kunne jeg ellers lave mine påskekyllinger?

Min lille symaskine, som ikke rigtigt kan noget, har jeg ikke kunnet bruge til ret meget, og efter jeg er blevet ret så kreativ på det sidste og interesserer mig for det, så måtte tiden også komme til syning. Anders hjalp mig med at søge på nettet, og vi fik fundet 2 mulige, en Bernida Bernette 90e og en Pfaff Select 3. Prisen var der stor forskel på, 2500 mod 4350 fra ny, Pfaff kunne fås til 3000 for en brugt, men jeg kan nu altid godt li’ nye ting.

Anders beordrede mig til at tage ind i byen og snakke med butikken, og jeg endte også med at få en sat til side til i morgen, hvor jeg så kan hente den. Jeg var på cykel, så det turde jeg ikke. Update følger med billeder senere.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*