Såe’ der høns!


Min symaskine blev testet i dag, og det resulterede i 6 små høns.

Såe' der høns!

Hønsene er lavet med inspiration fra Mit pusterum.

6 små høns

Hendes høns havde andre øjne og hale i metal. Her fik de rulleøjne og fjer, plus de der røde ting under næbet, som jeg ikke kan huske, hvad hedder, fandt jeg lige på selv. Desuden har jeg lavet små poser med ris og placeret poserne nederst i hønsene, så de fik lidt form og tyngde.

Og lige fra en anden vinkel

De er nu meget hyggelige og søde, hver med egen personlighed og farve.´Her kommer en af den, der skiller sig ud.

Den der skiller sig mest ud

En af fru Gerda.

Fru Gerda

Og så lige en af prinsessen :)

Prinsessen

Jeg er så småt ved at lære min maskine at kende, og glæder mig til at komme i gang med lidt større. Først skal jeg have den skræddersaks hjem, som jeg har bestilt i dag, og så skal jeg have fat i lidt stof og tråd.2 kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*