Mit første stofkøb


Så fik jeg overtalt Anders til at køre ud til “Stof og stil” efter stof og tråd. Det må jeg sige, han var mere tålmodig end jeg havde regnet med, og der var perioder, hvor det var ved at få galt. Men tricket er vist at lade dem være en del af stofvalget. Og Anders kom også med diverse forslag og var dejligt som sparringspartner, og jeg endte med en god bunke stof og små 600 kr fattigere. Men jeg havde også en del syprojekter i hovedet. Der blev udvalgt bomuld og jersy-stof, med ikke alt for svært mønster, for at komme i gang.

Masser af stof fra Stof og stil - min nye Zwilling-saks som jeg bestilte på nettet i går.

Her er så dagens indkøb. Min nye Zwilling-saks, som jeg bestilte over nettet, ankom hurtigt dagen efter. Og jeg glæder mig til at klippe en hel masse.

Jersy-stof til t-shirt/bluse og min nye saks

Det tog godt nok 1 time i butikken, men der var også så meget stof, man havde lyst til at røre ved men også at købe med hjem, så det var svært at vælge, og sammensætte.

En del af stoffet skal gå til tasker1 kommentar »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*