Så er den første syede taske i hus


Faktisk er det en “Reversible purse organiser”, som skulle være en lille pung/taske til at holde styr på tingene i ens taske, selvfølgelig kan den bruges for sig selv, men der er ingen hang eller lukning, så det lægger ikke op til det, men det er nemmere at tage indholdet op fra ens taske, hvis man nu skal skifte taske men bevare indholdet :)

Her er den så med den ene side ud af - mobil til sammenligning

Det smarte er, at den kan vendes om, hvis man ønsker at have sort ud af :)

Indeni

Her kan man se indeni. Der er også lommer.

Med den anden side ud af.

Og så lige med den anden side ud af. Symaskinen var jeg ikke færdig med, så jeg kastede mig straks over næste taske, men da jeg mangler en lynlås er den ikke helt færdig. Formentlig kan jeg få fat i en lynlås i morgen eller også først overmorgen, så skal den nok komme på bloggen.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*