Mikrosymaskine og individuelle brødkurve


Så fik jeg svinget symaskinen – ok det lyder lidt forkert. Men jeg fik noget mere for hånden, stoffet bruger jo ikke sig selv. Jeg havde fundet nogle fine kurve, man kunne lave, og min tanke var en brødkurv eller tog – men jeg havde slet ikke tænkt på, at de blev så små – en del skal bruges til ombukning. Så efter de første 2 var lavet, fik jeg nærmest ordre på at lave 2 mere, så vi har til hver gæst/person. Opskrifter er hentet herfra, og er ment som gaveæsker.

Mikrosymaskine
Først lige et billede af mikrosymaskine, jeg har fået af min mor, er den ikke sød?

Individuelle brødkurve eller til andet godt

De er lavet, så de ser lidt forskellige ud, med forskellig stof ude og inde.

Størrelsesforhold

Lad mig sige det sådan, jeg har godt nok fået stukket mig en del på nåle – jeg begynder at forstå, hvorfor fingerbøllet blev opfundet.

Indeni - hele 4 blev det til

Så skift til sommertid blev fejret med en masse syning, og så er vejret så frækt at komme med sne, altså, det hedder “sommertid” ikke vintertid. Nu må det være nok med den vinter og kulde.1 kommentar »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*