Akvarium, skinke og kylling


image

I dag var første mål for dagen en tur i akvariet, som ligger et godt stykke væk, men så er det jo heldigt, det er billigt med metro.

image

Vi gik forkert, men det gjorde jo ikke så meget når nu vejret var så dejligt. Vi overvejede at rage svævebanen hen til akvariet, men der kom vores spareiver op i os, 4 euro per person for en vej, over vandet, hvor man ikke så mere end når man var til fods.

image

Akvariet er ikke så stort, men det er det første, jeg har været i, hvor der var søpapegøjer. De er nu så søde, selvom de er svære at få et ordentligt billede af.

image

Odderne er het også vilde med og de er så underholdene. De her var ikke dværgoddere, men lige så søde.

image

En tosset figur uden for akvariet, vist nok symbol for deres børneguide eller hvad set nu var.
image
Næste punkt på dagsordnen var en tur til Belem for at se et tårn.
image
vi tog metroen, så langt vi kunne, men for at komme helt derud skulle man tage tog, bus eller sporvogn. Desværre havde vi ikke kontanter nok til sporvognen; det var først på hjemvejen, hvor vi tog bussen, at vi fandt ud af at bud var noget billigere, pudsigt.
image
så vi gik, og der var egentlig et godt stykke, undervejs gjorde vi stop ved et frokoststed, som var udmærket, men til den dyre side. Vi fandt endelig tårnet efter at have trasket rundt i byen, dom var meget større end vi havde regnet med. Og her blev vi et stykke tid, da vejret var så dejligt; her begyndte jeg at nyse og snøfte lidt, og jeg frygtede jeg ville blive syg.
image
Vi tog hjem og gnaskede skinke; den var bare lækker men til 1400 kr/kg kan det ikke være anderledes.
Om aftenen fik vi vandret op ad mangt et trappetrin til en restaurant, for bare at blive gennet væk, da der var fyldt.
Vi fik så en dejlig klassisk rotisseriekylling.1 kommentar »

  • Halina siger:

    Nej hvor der er flot på den Belem. Og du har ikke tabt din skygge. Husk at tage den med til Danmark, eller bliver det trist for den alene i Portugal.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*