Forkølet fornøjelse og Sintra


image
Åh nej bare ikke det, men jo, jeg er snotforkølet, tung i hovedet og føler lidt jeg har feber. Og så skulle vi ud på en længere tur til Sintra. Vejret var også endnu varmere, så det var hårdt at være forkølet, men vi ville prøve at få det meste ud af dagen.
image
Heldigvis fik jeg Anders overtalt til at tage bussen til de attraktioner, vi skulle se, jeg kunne slet ikke klare at gå så langt og stejlt.
image
Vores første stop var maurerslottet (Moorish Castle), og det blev det sidste billede jeg fik taget.
Det var en fin borg, sådan rigtigt klassisk. Vi kunne dog ikke bruge så lang tid her så vi gik de få meter op til paladset, som vi havde købt en kombibillet til; sparede 4 euro og det var jo dyrt nok i forvejen.
Aftensmaden blev indtaget på et meget lille sted, et familiested. Vi måtte vente uden for til der var plads; der var trangt indenfor. Maden var dejlig, muslinger og blæksprutte og chokoladekage. Men desværre var betjeningen dårlig, så det tog for lang tid og man blev glemt; flere var mere eller mindre irriterede.
Så det var for sent at tage et karbad.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*