Så blev man lige chikaneret af en skraldevognschauffør


Sikke en måde at starte dagen på. Jeg kommer cyklende op til Gigantium i Aalborg, hvor der er en stor parkeringsplads. På vejen derop, kommer der så en skraldevogn, og der er ikke meget plads til at overhale, men han kører ret tæt og lidt hurtigt forbi, og lige som han kommer forbi standser han brat. Så jeg må jo så også standse. Han går ud (jeg synes ikke lige der er en skraldespand, men måske). Jeg cykler så forbi og så kort tid efter kommer han rasende af sted med bilen. Jeg cykler, som alle jo gør, tværs over pladsen, mens biler er nødt til at røre rundt om. Han kører hurtigt og vi ender ved “krydset” på næsten samme tid. Jeg standser for at lade ham komme forbi (som han jo også har ret til), farende af sted ruller han vinduet ned og skælder og råber. Jeg kan ikke høre eller forstå et ord, og står sådan lidt paf et minut. Hvorefter jeg hører bag ved mig “hvad har han imod dig?”. En anden cyklist, som han vist også have kørt tæt på. Aner ikke lige, hvad der gik galt, men han har vel haft en dårlig nat eller stået op med det forkerte ben. Men der er jo ikke andet for at cykle videre og komme på arbejde, sådan et fjols!2 kommentarer »

 • Alexia siger:

  Nogen må have tisset på hans sukkermad!

  • Dorte Klerke siger:

   Helt sikkert, og godt jeg ikke lod det påvirke mig mere end det, for ellers kan man jo hurtigt få spredt det dårlige humør – det går hurtigt.

   Så engang en lille tegneseriestripe i en avis, med “spredning af dårligt humør” – det ender med hunden får skylden – den stakkel.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*