En simpel sommertop


Jeg havde fået anskaffet mig en del hvidt bomuldsstof; efter jeg havde returneret det reststykke, jeg havde købt – det var fyldt med pletter, ih altså.

En simpel sommertop

Men nu skal det bruges, og jeg trængte til en simpel sommertop. Så efter tilpasning af forrige top; den skulle være lidt større, da det ikke er så elastisk og jeg ikke vil have den helt så tæt. Egentlig ville jeg blot have den hvid, men da den var færdig, var den nu alligevel for kedelig. Så jeg blev pludselig inspireret til at være lidt kreativ. Frem fandt jeg det dejlige farverige stof, og klippe nogle sommerfugle ud. Jeg overvejede at sy det på i hånden, men det gik faktisk rigtigt fint med maskinen. Og nu jeg var i gang med at lege med mønstre, fik den også lidt et grenlignende mønster rundt om ærmer og hals.

Egentlig var jeg gået i gang med hurtigt at lave en nederdel i det farverige stof, som mest er beregnet til boligtekstil, men det er altså for stift. En skam. Jeg måtte efter 2 forsøg give op – jeg finder nok noget andet det kan bruges til ellers bliver det bare til en masse tasker :DIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*