Mit første selvdesignede projekt – en ugletaske


For lidt tid siden havde jeg tegnet en lille skitse af en ugletaske, men den havde bare ligget stille sådan. I går skulle det så være. Jeg fandt mønsterpapiret frem og fik skitseret et mønster. Frem kom også en række stof, som jeg allerede har fået samlet mig et lille lager af. Men det er godt at have lidt forskelligt at kombinere.

Indersiden med lomme

Jeg havde i forgårs hos svigerforældrebesøg fået lidt stof med fugle (også et tørklæde og lidt kalvepels/skind som jeg skal finde på noget kreativt til svigermor med, så en lille prøve fik jeg med hjem). Det brugte jeg som for til tasken.

Forsiden, hvor de forskellige dele er blevet syet fast.

Jeg elsker lommer, så der skulle selvfølgelig også være en indvendig lomme – og endelig en lomme, der ikke endte med at blive for lille.

Den færdige taske forfra - bagfra er der blot hør.

Jeg har virkelig prøvet at gennemtænke det hele, og huske hvilke skridt man skal lave først, alligevel gik det galt med stroppen, som jeg fik lavet på indersiden, men ellers ikke andre “oups”-fejl. Stropperne er blot bredt silkebånd. Og hvor er jeg glad for det endte med at blive en venlig ugle – min skitse lignede nemlig en lidt arrig ugle. Jeg syntes det var så sjovt med det stof, jeg havde at nogle af blomsterne egentlig lignede øjne, og med en pupil i midten ligner det endnu mere.

Fra siden - her kan man ane den magnetiske tryklås

Da jeg designede den, havde jeg tænkt man blot skulle have en klap som lukning, men efter klipning af stoffet, synes jeg ikke det virkede så logisk, hvis jeg ville beholde den uglede form. Så under klappen gemmer der sig en lynlås, hvor man forfra i stedet for toppen kan komme ind til tasken. Magnetisk tryklås fik den også.

Åben klap - her kan lynlåsen ses.

Så ændringer til næste gang, hvis jeg kaster mig ud i det, det er vist begrænset hvor mange, jeg selv skal bruge, men det kunne være, der var andre, der ønskede en, er nok en større klap og finde lidt forskellige stropper/bånd som hang og eksperimentere lidt. Og måske man også skal lave nogle mindre :)

Inderlomme og for

Og det er ikke for at prale eller hovere eller på anden måde nedgøre andre, men jeg er nu lidt stolt af mig selv, at noget, man har haft i hovedet rent faktisk virker i realiteten og man selv er næsten 100% tilfreds.4 kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*