Kaffe frisk fra England


Først en lille frokost, som vi nød ude på altanen for et par dage siden – stegt polenta med gedeost og salat af glaskål, æbler og skvalderkål og lidt æblegastrik.

En lille frokost med polenta og gedeost

Og nu til kaffen. Anders går jo meget op i god kaffe til sin dejlige espressomaskine, og han har fundet ud af det faktisk kan betale sig at købe kaffen i England, selv med leveringsomkostninger. Vi har prøvet det nogle gange, og vil klar anbefale det til andre. De rister kaffen om mandagen og om torsdagen og sender så samme dag. Det skal lige siges, at det kun er hele bønner de sælger. De er ret pålidelige og så er de rimelige i pris. Jeg får det sendt til arbejdet, og så har jeg jo kaffen omkring kl. 9 – dejligt. Kun en gang fik det galt, og vi fik det ikke til weekenden, men det er PostDanmarks skyld.

Kaffe

Square Mile Coffee Roaster hedder firmaet. Det tager ca. 4 dage for kaffen at nå frem, men bønnerne har jo også godt af at ligge og gasse af, inden de kan bruges :)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*