Lidt forkælelse fra Kattekluns (Søster Lystig)


Jeg kunne bare ikke stå for den søde fuglehalskæde og læderringen, og da Kattekluns (Søster Lystig) havde påskeudsalg med 20 % rabat og gratis fragt, måtte jeg slå til.

Læderringen

Jeg må sige, det var svært at vælge farve, for der er så mange flotte, men jeg fik alligevel valgt en farve, lyserød (nr. 25). Jeg var lidt spændt på om farven var helt som på billedet og hvordan det ville se ud på min finger. Men jeg må indrømme, det er en rigtig sød farve, som passer fint til fingere. Ringen føles en lille smule stor, men kan justeres en lille smule i størrelse, så det skal nok fungere.

Ring på fingeren.

Og så til den søde halskæde, hvor der også medfulgte øreringe.

Ring, halskæde og øreringe.

Og lige et closeup af øreringene.

Fugleøreringe.

Det skal jeg straks have på i morgen på arbejde – det er så sommerligt, synes jeg. Så min første handel på Amio gik jo rigtig godt.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*