Tøseafskedsaften og elefanten Fantus


En af mine kollegaer har desværre ikke fået lov til at fortsætte hos os efter endt barselsvikariat, og det er virkelig trist, for hun havde virkelig styr på HR-afdelingen. Heldigvis har hun allerede fundet nyt job (ja faktisk tilbudt 2 jobs), og hun bliver heldigvis her i Aalborg :D

Hun havde så inviteret nogle stykker af os, lidt mere “nære” kollegaer til en hyggeaften, afskedsaften, men som heldigvis fik endte det jo med en fejring af det nye job. Hun skulle selvfølgelig have en lille værtindegave fra mig (udover den fælles gave).

Hun havde nemlig ytret begejstring for den lille elefant, jeg havde givet min chef i barselsgave med ordene “man behøver ikke at have fået et barn for at blive glad for en”, så dermed fik hun en lyserød elefant. Den blev alligevel lidt større men garnet var også noget tykkere. Sammen med elefanten fik hun en lille hjemmesyet håndledstaske i farvet mønster.

Værtindegave

Det virkede til at vække glæde, og elefanten har allerede fået navnet “Fantus”. Tasken var jeg lidt nervøs for om var for lille især, da hun snakkede om at ville købe en iphone, som er lidt længere end HTC’en jeg har, mener jeg. Men der var så mange, der havde en iphone, så vi fik hurtigt vurderet, at den nok skulle kunne være dernede :D

Der slås.

Og så lige et billede af den lyserøde med den lille blå, som jeg også fik færdig (den har ligget længe og ventet på at få blomster og øjne).

Der var både slåskamp og et kram.

Nåååh, et farvelkram

Her er den lyserøde så for sig selv, den er nu ret sød; hvem kan stå for den? :D

Se mig

Og så lige et billede af den improviserede kjole, jeg hurtigt fik lavet torsdag aften og indtil 30 minutter før, jeg skulle af sted :D Utroligt som designet har ændret sig igennem processen. Hele tiden nye idéer, og slet ikke som, den fra starten skulle have set ud. Men det er da også det sjove ved bare at sy derudaf.

Kjole

Det hvide er bare stof, jeg har lagt bagved, så man bedre kan se udskæringen.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*