Fantastisk kollega og navnesøster


Jeg har alligevel sagt ja til at tage til min kusines bryllup i Polen efter jeg først havde sagt nej. Det bliver lidt sjovt at se dem efter en snart 17 år – puha det er lang tid. I den forbindelse mangler Anders og jeg noget tøj (og gave). Jeg vil gerne sy lidt tøj til mig selv, og selvom det har gået ok med frihånd og trial and error – kunne jeg nu godt tænke mig at sy efter rigtige og gennemprøvede mønstre – jeg har i hvert fald ikke tid til at lave det om.

En stak symagasiner til låns

Og så har jeg så denne her fantastiske kollega og navnesøster Dorthe, som jeg før har nævnt (jeg gav hende en gave). Hun kom med ikke færre end 9 symagasiner til mig, som jeg kan låne – det er i hvert fald mange dejlige opskrifter, og det er jo ikke helt nemt at kopiere, men jeg må i gang med at tegne mønstrene på dem, jeg gerne vil lave. Og så skal jeg have købt lidt stof – selvom jeg for tiden har brugt en del penge på stof.

Det var også lidt dejlig opmuntring på en lidt trist start på dagen – det blev meddelt på virksomhedens intranet at en tidligere kollega desværre havde valgt at tage sit eget liv. Det gav godt nok lidt kuldegysninger og chok. Jeg kendte ham lidt og havde da snakket flere gange med ham, så det er lidt trist, og især at tænke på den dejlige kone, han efterlader sig. Reaktionerne var forskellige, nogle blev lidt vrede på ham, fordi det virkede lidt som en egoistisk handling, men er man så langt ude, tænker man nok ikke rationelt. Så vidt vi fik fortalt havde han også et alkoholproblem, som han dog fik behandling for – men jeg går ud fra det hele blev for meget for ham. Desværre valgte han at skyde sig selv i parrets hjem, hvilket blot må have gjort det hårdere for konen. Må han hvile i fred, og hun finde trøst.2 kommentarer »

 • Rikke siger:

  Hej Dorte,

  Du har vundet min give away – endelig skal knapperne afsendes – så hvis du vil sende mig din adresse kommer de – og en lille eksta overraskelse – i posten snarest.

  BY RIKKE

 • Dorte Klerke siger:

  Hej Rikke
  Hvor dejligt, det havde jeg ikke lige tjekket endnu. Jeg har sendt dig en mail med adresse – åhh elsker gaver og især overraskelser :)

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*