Jeg er blevet vældig begavet


Først mange tak til By Rikke, for den fine give away, som jeg vandt – 4 strikkede knapper og som ekstra overraskelse 4 maskemarkører, lidt gavebånd af garn. Det skal jeg nok blive glad for :)

Den var så fin pakket ind, i græspapir og med den sødeste lille grønne sommerfugl.

En sød gave.

Indholdet var som sagt så dejligt, og jeg glæder mig til at sætte kreativiteten i gang til, hvad knapperne skal bruges til.

Knapper, maskemarkører og gavebånd af garn.

Og så den store gave, som vi måtte ud at hente på posthuset, og selvfølgelig ligger det jo langt væk, vi må bo lige der, hvor postnumrene skiller, for der er et tættere posthus.

Det er sådan med familiejournalen, at jeg glemmer, hvad jeg har deltaget i, og overraskelsen var stor, da manden trak en kæmpe pakke op. Jeg troede først det var et malerkit, jeg havde vundet, hvilket, jeg ikke kunne huske at have deltaget i.

Præmie fra Familiejournal

Men det viste sig at være et nivelleringsaggregat til præcis opmåling så alt er snorlige. Det virker til at være rigtig smart.

Der er alt til de dekorere væggen med.

Den indstiller sig selv, og den har faktisk en lang rækkevidde.

En sød lille tingest.

Nu bor vi i leje lejlighed, hvor man ikke rigtigt må male på væggen, og i hvert fald kun i bestemte farver, og det meste er sat op. Men i hvert fald til næste flytning, næste maleriindkøb eller lignende, så bliver den nok sjov at lege med.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*