(Sviger)mors dag


Synes det er en skam, at postbudet ikke kommer ud om søndagen, men min mor må pænt vente på gaven til mandag. Gaven er et lille æske fyldte valhronachokolade og det grønne hjemmestrikkede halstørklæde; så endte det alligevel hos min mor.

Først nu tør jeg vise, hvad jeg har lavet til svigermor – jeg kunne jo risikere, hun fik set det på bloggen først. Hun havde for noget tid siden givet mig lidt pels eller rettere bare en lille prøve, som jeg kunne prøve at lave noget kreativt ud af. Det blev så til denne fine taske.

Taske til svigermor

Jeg er ret godt tilfreds med sammensætningen af mønstret, lilla stof, hør og kalveskind; pænere end da jeg først gik i gang med at overveje sammensætninger. Men nogle gange skal man bare kaste sig ud i det. Tasken er selvfølgelig helt mit eget design, og der er rigeligt med lommer.

I toppen af skindet er der en stor lomme

Siderne fik også lidt ekstra lilla stof for at bryde alt hørstoffet. Så dejligt blødt at røre ved det kalveskind. Nu har jeg fået lidt mere og lidt mink, så der kan laves flere spændende ting. Forsiden er faktisk én stor lomme, hvor lynlåset er gemt bag kalveskindet øverst. Og inden i med det grå stof med blomster er der også en stor lomme med tryklås og 2 små til kuglepenne.

Inderfor med lommer

Det eneste, jeg er lidt utilfreds med et lynlåset, men øvelse gør mester, og jeg skal have afprøvet en ny teknik, så jeg kan få inderforet så fint som dette, med sømme gemt bagved og en ordentlig lynlås og afslutning øverst.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*