Ombytning af symaskine – nu ejer af en Pfaff Select 4.0


Den kunne sy, den kære Bernina Bernette 90e, men helt 100 % tilfreds var jeg ikke. Måske var det bare en fejl 40 (mig, der var noget i vejen med), men nålen gik i mod, og jeg havde tit problemer med at få stoffet transporteret pænt. Og så irriterede det mig lidt, at jeg ikke kunne sy smock på den, i hvert fald ikke særlig oplagt og godt. Nogle ting, der var nyttige var at jeg kunne bruge metalspoler til, og autotråderen. At man kunne sy ved at trykke på en knap og så uden fodpedal fik jeg nu aldrig rigtigt brugt. Men jeg er glad for jeg startede med den, for lige at se, om jeg overhovedet kan finde ud af at sy, og om jeg syntes det var sjovt.

Pfaff!

Jeg benyttede mig af min forhandlers ombytningsgaranti – 3 mdr. Og egentlig ville jeg “bare” have en Pfaff select 3.0, da han havde den sat ned, men da jeg så, den ikke havde en autotråder var jeg nødt til at have 4′eren. Der fulgte så lidt ekstra med den, og jeg fik lidt nåle og sådan med i dealen. Det er nu stadig mange penge. Men da jeg kom hjem med den, var jeg ikke i tvivl, sikke den syr og så lyder den ikke som om den har intentioner om at ødelægge stoffet men som om den tænker “rolig nu, lad os tage det helt forsigtigt” men alligevel farer den bare derudaf. Nu ved jeg i hvert fald, det er en symaskine man har i mange år, og som ikke er en udgået model.

Pfaff Select 4.0 - nu med fjoget tøjgris.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*