Så er jeg klar til bryllup i Polen


Tøjet er syet færdig, sko indkøbt, billetter købt og printet og hotel booket. Nå ja og gaven blev købt i dag. 2 elements termokrus fra Royal Copenhagen – de er nu søde, og så er det rart at LIC (Lærernes IndkøbsCentral) har dem endnu billigere.

For at bryde turen lidt op og fordi LIC i Aalborg ikke havde flere krus, tog vi til Aarhus onsdag efter arbejde for også at besøge bonusmormor lidt. Hendes hængesofa gik i stykker for lidt tid siden, og en ny var bestilt. Det tager jeg hatten af for, en snart 88 årig kvinde der selv samler en stor hængesofa (desværre manglede der lidt skruer, så den var ikke helt færdig, da vi kom forbi), repareret en del af muren uden for og jeg ved ikke hvad. Hun er sku stadig frisk; jeg håber jeg er sådan, når jeg bliver gammel og grå.

Vi flyver fra Billund til London (Stansted) og så videre til Katowice, hvor vi bliver hentet af min fætter og kørt til Gliwice, hvor familien bor.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*