Syskrin ja tak


Jeg havde hjemmefra planlagt, at skulle have et syskrin med hjem. Jeg husker dem som søde, eller hvad ved jeg, det er jo 17 år siden ca. jeg har været i Polen. Men i hvert fald laver de mange træting. Hjemmefra havde min mor undersøgt det lidt, men det virkede som om det var svært at få fat i, men vi fandt i den første butik, som jeg faktisk kan huske, jeg har været inde i før. Her fik vi købt 2 syskrin, et forholdsvis stort, som min mor er nødt til at slæbe med hjem og så et ekstra lille et, som jeg selv kan slæbe. Mange tak mor for skrinene; de kommer bestemt til at blive fyldt med sygrej og andet godt.

2 syskrin

Lidt hurtige billeder blev taget på hotellet.

Dejligt mørkt skrin

Det var det næststørste de havde, men det var nu for stort det andet, i hvert flad at slæbe med hjem. Det havde store ben, så det næsten var et møbel for sig selv. Håndlavede og unikke skrin. Det mørkebrune kostede kun omkring 230 kr og det lige halvt så meget.

Et lille sødt skrin, som nemt er til at flytte rundt med

Det sjove ved det lille er, at man i toppen kan stikke knappenåle, hvis det er det, man ønsker.

Åbnet stort skrin

Det sjove ved det store var at der var lidt mindre rum i toppen, så man også kan have lidt småting, men plads tror jeg der er rigeligt af.

Det er bare ikke til at stå for det lille

Jeg tror der alligevel kan være en del småting i den lille. Pladsen i kufferten fra vores gave passer vist lige med skrinets størrelse, bortset fra der er en hang på – men småting kan jo fyldes i den på turen hjem.

Vi sov længe om morgenen fredag og først derefter vi fik købt skrin. Vi traskede af sted i det dejlige sommervejr i Gliwice og nød en frokost med lidt vin til. Forretterne var det bedste, mens hovedretten var lidt kedelige. Men det var ok som en frokostanretning. Om aftenen spiste vi igen i familiens skød, rundt om det lille bord. Min kusine virkede rastløs og lidt nervøs inden dagen i morgen. Og de var nødt til at sove hver for sig hende og Michał (kommende mand), for at kunne blive gift i kirken, når de allerede bor sammen. Så han forsvandt tidligere på aftenen. Vi havde filmet lidt med mobiltelefonen i vores lejlighede og svigerkattene (Anders’ forældres katte) blev også filmet. Aneta er meget vild med katte, så hun var meget ivrig efter at se dem. Efter en del glas rødvin gik vi tilbage til hotellet og endte med at blive godt våde, selvom vi havde paraply, føj.2 kommentarer »

  • sonja siger:

    nej hvor sjovt du har købt syskrin i polen , jeg var i polen, ja det er 100 år siden, ikke helt men gisp det er 47 år siden, og tænk jeg har det endnu:)

  • Dorte Klerke siger:

    Ja jeg regner også med det holder nogen år. Min mor har et lille grønt et, som dog åbner sig anderledes – sådan en man drejer rundt, og den tror jeg er gået i arv fra min mormor, så den er også mange år gammel.

    Og så har jeg også lidt fra mine polske rødder :)

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*