Mareridtsbil solgt og lejlighed i Canada fundet


Så er vi endelig kommet af med den forfærdelige bil. Det gik faktisk nemt. Vi satte en annonce på nettet, som vi dog måtte betale lidt for, men der var hurtigt og mange bid. Så vi havde allerede samme dag en ude for at se på bilen. Faktisk skulle der komme to, men Anders solgte den til den første. Jeg måtte ikke være med til at vise bilen frem, men det var nok mest fordi Anders var bange for, jeg ville brokke mig over bilen, eller hvis køberen skulle spørge om noget, som jeg måske ville have svært ved ikke at svare ærligt på. Da Anders satte annoncen på nettet havde vi snakket om 3599 aud som er ca. 16.500 kr, men så satte Anders den alligevel 100 aud ned. Det var jeg lidt irriteret over, sådan bare at gøre uden at sige det til mig, men ok det var nok også det, der gjorde at vi fik mange opringninger. Da der skulle forhandles bil synes jeg Anders var lidt for hurtig til at gå 300 aud ned, så prisen blev 3300 aud, nu vi havde brugt så mange penge på bilen.

For at sælge en bil skal den have et RWC (Road Worthy Certificate), som vi også fik, da vi i sin tid købte bilen. I den forbindelse måtte vi af med ca. 1200 aud ekstra, så som de fleste nok kan regne ud, uden at være den store matematiker, ville vi ikke tjene ret meget på bilen, som vi i forvejen har underskud på. Dog blev det nogle 100 aud mere end, hvad vi kunne få med vores tilbagekøbsgaranti. Nu er den i hvert fald ude af verdenen.

Stuen i Vancouver.Flere gode nyheder! Jeg har fundet, den lejlighed vi skal bo i, når vi kommer til Vancouver. Den er så lækker, den har alt og ligger tæt på universitetet, og så er alt inklusiv, så vi skal ikke tænke på andre udgifter, selv internet er med og så er det under budgettet, hvilket er et plus. Vaskemaskine, tørretumler og adgang til have med barbecue er ikke ilde. Vi har savnet, at kunne komme lidt ud, f.eks. at slappe af på en altan eller grille. Men vi fik hurtigt ordnet det per email og telefon (godt der findes skype nu), så lejligheden er vores. Adressen er (fra 1. april):

3275 West 12th Ave, Vancouver, BC V6K 2R8, Canada.

Jeg smider lige lidt billeder af lejligheden; jeg ville ellers have lagt et billede af badet op, men det vil ikke forblive vertikalt, men der er badekar og varme i gulv vist nok. Vi har også kun selv vurderet ud fra de få billeder og teksten, men så sparer vi hoteludgifter og skal ikke ud og lede, men kan slappe af med ro i sindet. Udlejeren arbejder også på universitetet og virker flink; de bor ovenover lejligheden.

Soveværelse i Vancouver.Køkken i Vancouver.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*