Tømmermændsfesten – after party


Det var så fint til brylluppet at der var arrangeret bus men hvis man ville hjem tidligere var der en taxa klar, der var endda 3 værelser derude, hvis man virkelig trængte. Vi tog taxaen kl. 23- stykker. Anders havde også fået en del at drikke. Ingen tømmermænd eller hovedpine havde jeg, den lille hovedpine fra dagen før var endda væk. Hvor herligt. Vi sov kun til kl. 9, spiste morgemad og dovnede den ellers. Vi var inviteret til efterfest med gommens forældre. Det var vist meningen, vi skulle komme hinanden ved.

Vi vidste ikke hvornår eller hvor festen var, så vi tog ud til min familie og ventede. Tror klokken blev omkring 15-16 stykker da der pludselig kom et “go”-tegn, og så kunne det ikke gå hurtigt nok. Det var heldigvis ikke så langt væk, men nogle var allerede i gang med at spise mystisk. Men maden kom sådan igen og igen efterhånden som folk kom. Det var stille og roligt, og for Anders og jeg lidt kedeligt, fordi vi sad i enden og det meste foregik på polsk. Igen traditionelt mad, svampesaucen var god med hjemmeplukkede svampe, men desværre var igen noget af det kogt lidt for meget.

Efterfest i min lynsyede kjole

Jeg havde min lynsyede kjole på :)

Til brylluppet mødte jeg en der også hed Dorte eller Dorota som er mit polske navn, så det var sjovt nok. Min mor mødte en der hed Halina ved efterfesten, det er hende nedenunder sammen med Aneta og Michał.

En anden Halina, Aneta og Michał

Vi vidste heller ikke hvor længe det varede men omkring kl. 19 tror jeg, eller var den senere tog vi også for at se Anetas og Michałs lejlighed.

Altanen hos min kusine og mand

Det er en meget smal altan, men man kan da komme lidt ud i den friske luft, og kattene synes sikkert det er dejligt.

Min mor viser os de termokrus, som vi jo har købt til dem. De blev brugt allerede dagen efter til te.

Min mor fremviser ovenfor et af de termokrus, som vi havde givet brudeparret. Det var dejligt at høre, at de kunne gætte det var fra os og allerede havde drukket af det morgenen efter brylluppet.

Her bliver der leget med kat - tilsyneladende kan den lidt af blive hevet i benene

Deres ene kat Tapi (eller Tapas), som stadig tror den er 4 mdr, men dog er tættere på de 2 år end 1 år. Som Michał siger, så er dens udvikling gået i stå.

En veltilfreds kat

Deres anden kat Leeloo, er en kat, de fandt efterladt ved skraldespandene helt tynd. Den er vist snart 3 år, en sky hunkat, men i det mindste er den da mere rolig end den anden, som i hvert fald ikke egner sig til at have i nærheden af børn, hvis de påtænker sådan nogen.

Katten Leeloo

Det er ikke en så stor lejlighed, vi vil skyde på en 65-70 kvm, og det er da ok til 2 mennesker, men med 2 katte synes jeg det må være lidt trangt. Efter lejlighedskigget gik de tilbage til festen, men vi ville hen til hotellet og bare slappe lidt af. Jeg tror de blev lidt skuffede, da vi er den nærmeste familie, men nu havde vi været der mange timer til festen, og vi skulle jo af sted i morgen, så det burde de forstå. Vi blev kørt tilbage, lige forbi familiens lejlighed og hente vores ting og ellers til hotellet. Tiden er alligevel gået hurtigt, og vejret de sidste par dage har bare været perfekt, fuld sol og masser af varme. Nu venter en lang tur hjem med en 5 timers ventetid i Stansted Lufthavn. Og op på arbejde dagen efter.

Og så glæder jeg mig til at få flere billeder fra brylluppet.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*