Så er jeg klar til patchwork og æskekreation


I går fik jeg igen proppet cyklen til – det er ikke helt nemt at slæbe et skæreunderlag på 45 x 60 cm med hjem i blæst. Men det gik. Og jeg har alle næsten alt til at gå i gang. Da jeg stod ved kassen ved lukketid (næstsidste kunde) kom jeg i tanke om jeg manglede noget quiltevat/quiltevlies eller pladevat, så det må vente. Jeg må bruge lidt jeg fandt i gemmerne derhjemme.

Udstyret til kreationer med patchwork

Jeg fandt en lille 35 cm rest i fleece med en lille plet til 2, 95 kr – det måtte jeg have med hjem, for jeg har set den sødeste dinosaur i fleece. Ellers bare en masse 25 cm stykker stof for at komme i gang, noget af det 50 cm og den lyse med blomster 1 m, det var bare for sødt. Jeg har nu også se masse sødt på nettet, men jeg synes det er så dyrt og så kommer porto oveni.

Og så fik jeg i dag brev fra Susi med en skitse af den æske, som hun havde efterlignet, og der var et sødt lille kort med bånd med. Mange tak Susi. Som jeg skrev til dig, overvejer jeg at lave en i stof i stedet for papir, med lidt vlies i. Jeg skal nok vise, hvad resultatet bliver, hvis det ellers går godt :)

ÆskeskitseIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*