Min første bestilling og salg


En kollega havde ønsket sig en taske i blå nuancer, gerne marineblå. Og jeg havde ikke lige noget i den farve, så måtte lige en tur i stof & stil, og der var nogle stykker, der faldt i min smag. Det eneste krav var, at tasken var lidt større, da hendes tegnebog er lidt stor. Hun kunne godt lide den taske, jeg havde lavet til min kusines bryllup og den til “ejerskifte-på-plads-festen”. Så jeg endte med at lave en blanding – og så i dag, 2 dage efter var den færdig.

Min første taske på bestilling

Jeg lavede også en lille overraskelse, den lille pung til småmønter eller noget :) Tasken er gjort lidt større i bunden, så der kan være lidt mere. Det var i hvert fald en tilfreds kunde og kollega, der fik sin taske her i morges.

Fra siden

Om ikke andet, kan den vel bruges som toilettaske. Den er for resten lavet af bomuldsstoffer og noget imiteret cowboystof :)Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*