Så fik vi besøg; desværre!


Af en kæmpe edderkop; en Huntsman Spider. Puha jeg fik et chok, da den sad på væggen over min halvdel af sengen. Anders tog nogle billeder, men jeg vil ikke have et billede af den liggnede på bloggen, som jeg så skal kigge på, hver gang jeg skal bruge internettet, så jeg har bare fundet en side at linke til. Jeg ville ellers have brugt støvsugeren, men var edderkoppen mon for stor, og ville den kunne overleve i posen. Anders besluttede sig for at bruge et glas og et stykke pap og så sætte den fri. Jeg havde godt nok svært ved at sove den nat, og jeg ville have foretrukket at have fået besøg af en masse små i stedet for en kæmpe en, og så slet ikke lige før man skal i seng.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*