Et gensyn med Reepark i Ebeltoft


Det er så anden gang, vi har været i Reepark i Ebeltoft, Anders og jeg. Og denne gang var vejret noget mere fugtigt, men vi var så heldige, at i den tid, vi var der, holdt det tørt. Det var kun et hurtigt smut, da vi om aftenen skulle ud at spise.

Fredag tog jeg lidt tidligere fri, så vi kunne tage til Aarhus og besøge bonus-mormor Ninna. Sikke et regnvejr, så maden blev altså indtaget indenfor! Fredag fik med afslapning, lidt strikning (frem og tilbage godt nok, ææh hvor det drillede) og hygge.

Red ruffed lemur - den ser helt skræmt ud

De er så luskede, frække og søde

Lørdag efter frokost tog vi i Reepark, så vi var der ca. kl 16. Og det første dyr, vi skulle ind til, er mit absolut yndlingsdyr, den ringhalede lemur!

En lille opmærksom lemurunge

Der var rigtigt mange unger i dag, og de er simpelthen ikke til at stå for. Så her kommer lige et par billeder af lemurerne.

Se min bagdel!

Se min bagdel

Her skal jeg liiiige sidde lidt

Se min hale

Halen fungerer som balancestang

Meditation?

Mediation?

Og så lige 2 sidste billede af lemurerne, som jeg gerne skal en ekstra gang forbi, inden vi tager hjem.

Nysgerrig1-2-mange lemurer

Så var det pelikanernes tur. De havde vist lige fået mad, hvorfor de stank af fisk, puha. Og nu var de så i gang med at nette sig og gøre sig til.

De står næsten i hjerteform

Gab

Bare herned med fisken!

Ahhh - bare herned med fisken

Man skal jo se lækker ud

Det må være en meget træt pelikan, så meget som, den gaber :)

Ahhh

Please, smid det barn herned!

Please, smid det barn herned!

Penseløresvin

Penseløresvin på rad og række

Penseløresvin up close

Det ser lidt forkert ud, sådan som den står, den Krontrane.

Krontrane

Og så fik jeg mig endelig et godt billede af en rød panda, og hvor frækt er det lige, så trækker den bare tunge ad mig hele tiden :)

Rød panda

Og til flere charmetrolde; de asiatiske oddere. Denne gang var der nogle unger i blandt, de er da bare for kære.

De asiatiske odder er nu ikke til at stå for, og så var der en masse unger.

Der er roligt nu, men bare vent, snart slås de

Slåskamp

Og så noget helt andet; jeg fik lavet mig et lille garnkup via DBA (den blå avis), hvor jeg aldrig har handlet før. Men kunne ikke stå for garnet. Lækkert merinogarn, silkegarn og så et garn fra Finland. Normalprisen for merinogarnet skulle vist være 150 men jeg fik det til 30. Det hele fik jeg til 180 kr inkl. porto, så det er ok. Det viste sig faktisk, jeg kendte sælger, i hvert fald sådan virtuelt, så det var jo sjovt nok. Jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge det. Men lige nu er jeg i gang med et større sjal, som har voldt mig lidt problemer – men det hjælper at have anden del af opskriften med. Efter kyndig hjælp fra Puslefanten kom jeg på rette spor og glæder mig til at komme videre – så mange tak!

Garnkup

Og så var vi, efter zoo, inde at spise på Molskroen, men det kommer i det næste indlæg – her er allerede en masse billeder :)2 kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*