Stikkende pærer?


Det startede ud med at være en ganske almindelig tirsdag (den 4. marts). Jeg skulle på markedet og handle ind. Jeg tog toget derind, men allerede her blev dagen anderledes; vi blev underholdt af en trompetspillende mand.

Det var ikke det store vi skulle have på markedet, men alligevel ender jeg med at komme hjem med en masse frugt. Det var også her jeg så noget nyt, som jeg måtte prøve; Prickly Pear (fra Prickly Pear Cactus), på dansk kaktusfigen. Der stod en lille advarsel, at det var sådan nogle fætre, men jeg troede bare det var de store pikke der stak; jeg har aldrig set dem før. Så jeg rørte selvfølgelig ved dem. En mand kom forbi og skulle købe bananer, og han sagde “Don’t touch them; they sting for ages!”. Desværre havde jeg rørt, og jeg må give ham ret, det stak godt nok længe; de der små næsten usynlige nåle. Jeg købte 4, men fik først dagen efter taget mod til mig, at få dem ordnet; det var også endelig holdt på med at stikke så meget. Så på med 2 sæt handsker og så ellers i gang med at skrælle dem. Det var ikke så svært at skrælle dem, og sikke nogle farver! De smagte ok, men stenene er umulige at tygge, så vi smed resten ud. Men så er det da prøvet.2 kommentarer »

  • Halina siger:

    Du skulle måske sætte tape eller plaster på det sted, hvor du havde kontakt med kaktusen og så hiver det af måske vil de usynlige små prikker blive hevet med ud.

  • Dorte Klerke siger:

    Ja det prøvede jeg også, efter at have læst det et sted. Det hjalp lidt, men ikke meget. Det bedste skulle være en slags lim, men pyt, det er ovre nu, og jeg har lært, man ikke skal røre ved dem.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*