Farvel South Yarra


Så er det tid til at flytte fra South Yarra; desværre. Vi har nu alligevel vænnet os en hel del til livet hernede, men det kunne jo ikke blive ved. I går var vi ude at sælge vores 10 bøger; fra Stephen King til Marian Keyes. Desværre fik vi kun 30 aud for dem (under 150 kr) , og de havde jo kostet meget mere, men bedre end bare smide dem ud.

Ellers gik dagen i går med at gøre rent og pakke; vi skal være ude af lejligheden kl. 10 i dag (eller rettere nøglerne skal være afleverede). Der kommer så rengøringshold den 11. marts og tæpperens den 12. marts og el lukkes den 13. marts. Ja det var nødvendigt, at der kom professionelt rengøring, selvom man da kunne ordne det meste. Men vi kunne selv vaske og stryge sengetøjet, som skal professionelt redes. Det bliver spændende, hvor meget det kommer til at koste os, men vi har da i det mindste gjort rent, så det ikke ser så galt ud.

Nu prøver vi at sælge vores modem, men vi forventer ikke det store; vi sælger også billigt. Det var ikke helt nemt at pakke, og den røde kuffert måtte lade livet, men vi satte den ind i skabet, måske den nye ejer kan bruge den til noget. Ja nu skriver jeg med vilje ejer, for lejligeheden er sat til salg. Der havde været snak om det og evt. renovation, men da vi sagde op, var det vist meget passende. Det er utroligt, som de altid kan få en lejlighed til at lyde bedre end man selv synes, den var.

 Lejlighed til salg.Lejlighedsskilt.

De sidste dage inden den 12. marts, hvor vi forlader Australien, tilbringer vi i North Melbourne, serviceret lejlighed; tættere på markedet.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*