Hvad mon jeg strikker – kan du gætte det?


Så har jeg kastet mig over et nyt projekt, opskriften siger, det er en god måde at bruge rester, men havde faktisk ikke nok i den ene rest, som næsten var en nøgle (lagde også garnet dobbelt, da det ellers var for tyndt), så måtte lige finde en anden nøgle, som dog var lidt mørkere; det går sikkert, når det er ørerne.

Hvad mon jeg strikker?

Kan du gætte, hvad jeg er i gang med? Jeg mangler lige at hæfte ender, sy sammen og fylde.

Hindbær renses

Hov ja vi fik faktisk samlet en del hindbær i går – første gang, vi har været på rov i skoven efter hindbær. Det tog også sin tid, da vi jo ikke er de eneste, der har fået denne idé. Men det blev til en lille dessert og en lille portion syltetøj, mums.

Vundet stof

Og så har jeg endelig vundet lidt stof, hvor er det bare dejligt. Det kom her i dag, med de sødeste bamsefrimærker udenpå. Især kirsebærstoffet glæder jeg mig til at komme i gang med. Så mange tak for præmien til S for Sol.3 kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*