Sidste hele dag i Melbourne, Australien


Tiden går alligevel hurtigt. Det føles ikke som ret lang tid siden, vi kom til Australien, men det er allerede over 5 måneder siden. I går aftes var vi selvfølgelig så heldige, at der skulle laves asfaltarbejde lige uden for vores lejlighed her i nordmelbourne. Dog larmede airconditionen alligevel så meget, at det overdøvede det meste; men der kom dog stadig lidt asfaltlugt ind.

Vi har ikke helt måtte undvære ting fra Danmark, f.eks. er der en dansk bager i Frankston, ca. 1 times kørsel fra Melbourne. Vi fik kort lejlighed til at besøge den, på vores dykkerdag den 10. februar, men da det var tidligt om morgenen, var der desværre ingen leverpostej, men ellers var der andre danske ting såsom rugbrød. Vi købte et rugbrød, men det var tørt da vi kom hjem; det havde ligget halvt åbent i bagagerummet hele dagen. Jeg fik ikke spist noget; der var en masse solsikkekerner i. Af andre danske ting er der selvfølgelig det obligatoriske danske lurpaksmør. Men det der nok overraskede mig mest var, at de viste “Rejseholdet” på tv; dansk tale men med gule engelske undertekster. Nu har jeg aldrig personligt interesseret mig for den serie, jeg har faktisk ikke set den, men det var svært at nyde den, for det var nogle gange svært at høre, hvad der blev sagt, og så var ens øjne tilbøjelige til at læse underteksterne; forvirrende.

Vi havde sat modemet til salg (vores unwired) til blot 35 aud (kostede 100 aud oprindeligt, vist nok nedsat fra 200). Og vi var ellers ved at opgive at sælge det, men der kommer formentlig en i dag for at købe. Desuden er vi nødt til at opsige vores abonnenment i dag, så det bliver det sidste indlæg foreløbig. Vi får nok mulighed for netcafé på Cook-øerne, selvom forbindelsen nok ikke er så hurtig.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*