Sikke en masse posten havde med


Jeg har slæbt jeg to pakker fra arbejdet med hjem, og hjemme lå et lille brev med skabelon af en fin gravhund fra By Fogt så tak for det Else, glæder mig til at få lavet nogle hunde.

Den ene pakke var en plysfisk, som jeg havde fået pga. noget spilværk på nettet. Der har været lang ventetid, for dette er den 3. fisk de sendte ud til mig, men den eneste, der er nået frem. Den første blev sendt tilCGongo :D – jeg tror jeg fik valgt Democratic Republic Of Congo (Zaire) men normalt er den jo ikke på listen, og når man trykker “D” i rullemenu plejer det at være Denmark. Nå endelig nåede der en frem, og så troede jeg egentlig den var større.

Felix the fish

Og den anden pakke var fra Modestoffer, som jeg havde bestilt. Der var lidt af hvert i, da jeg synes det er sjovere at få noget for ens penge i stedet for det går til portoen :) Og med 20 % som jeg havde fået af Dorthe kunne jeg ikke lade være med at blive fristet. Det var jo egentlig kun lidt stof, jeg skulle have, men det endte også med noget garn og et par strikkekits.

Løbetid

Underslyngel

Og lidt stof, blev der til; det ene med uglene var ikke helt det rigtige, så jeg får snart det andet. Men hvor er de bare søde, de stoffer.

Lidt stof

Og så blev jeg fristet af det garn, jeg havde set, da vi var i København med Anders’ forældre en blanding af kamel og merino – det er bare så blødt.

KamelgarnIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*