En strikket elefant


Så blev elefanten Snalle færdig. Jeg er dog ikke helt tilfreds, men den har da en hvis charme og sødhed alligevel. Helt ligner den ikke den fra opskriften, men ørerne blev også lidt for tunge og store.

Elefanten Snalle

Og fra den anden side. Den var i det mindste nem at lave og stammer fra bogen “Strik bar ret”, som jeg vandt tidligere.

Fra den anden side

Der skal blot strikkes ret og 8 firkanter af forskellig størrelse. Men der er sikkert rum til forbedring.2 kommentarer »

  • violykke siger:

    Den er herre sød, den bog vil jeg ønske mig :0)

    • Dorte Klerke siger:

      Tak, der er stadig plads til forbedringer f.eks. snablen. Ved ikke om man stadig kan få den bog, den er fra 1982, men måske skal man så ud og lede antikvarisk. Ellers må jeg lige se, om jeg kan få skrevet opskriften med billeder ned (hvordan man syr den sammen).

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*