Rotorua – den lugtende by


Gejseren i Wai-o-Tapu Thermal Wonderland Park.Vi brugte dagen i byen Rotorua; svovlbyen. Puha hvor det lugter! Nej jeg mener det virkelig; det lugtede en del af svovl. Især i de termale områder, hvor der var en del at se lugtede det meget. Selve byen var ikke helt så slem. Det eneste positive var nok, at hvis man trængte til at slå en prut, var der næppe nogen, der ville opdage det, medmindre det da var en meget højlydt prut. Vi havde ikke planlagt det store, så vi tog ud til Wai-o-tapu Wonderland. Vi havde travlt, for vi ville gerne se gejseren kl. 10.15, og vi skulle køre fra Otorohanga og til Rotorua. Det var et kapløb mod tiden, men vi var vist ikke de eneste. Først helt ned for at købe billetter og så køre hen til gejseren. Gejseren springer hver dag kl. 10.15, men den bliver kunstigt sat i gang med noget sæbe. Men det så da imponerende ud, og så fik man endda et sæbebobleshow ;)

Bagefter var det tilbage til toiletterne og frokosttid, inden vi begav os ud for at se resten af parken. Og det er virkelig et syn, især for en lille geograf som mig.

Champagnesøen.

Der var alt fra boblende mudder til gejsere og farverigt vand. Bagefter fandt vi overnatning med spa og fik os en gang pasta og pizza til aftensmad; der skulle bare slappes af.2 kommentarer »

  • Halina siger:

    Kunne man ikke tage sund bad i det svolvagtige vand?

  • Dorte Klerke siger:

    Jo det kunne man, men det meste er kogende varmt. Der er dog en del spasteder i byen, som har mineralbade og mudderbade; vi havde overvejet det, men igen er det dyrt.

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*