Et par strikkede mus


Strikkede mus

Efter svigerforældrenes siameserkat Kaj døde, fik de efter nogle dage en ny; en 2½ år gammel hun-siameserkat, som de til sidst valgte at kalde Asta. Vi andre havde nogle navne, vi syntes var bedre, men det er ikke vores kat, og ikke os der skal leve med navnet hver dag. Faktisk har den fødselsdag, den samme dag, som mig, nemlig den 9. november, der bliver den så 3 (eller 21 i menneskeår) – jeg er dog stadig ældre, hele 30 bliver jeg, puha.

En rigtig pigemus

Nå men jeg blev inspireret til at lave et par mus; den første blev alt for stor og ligner en rotte :) Men her er så de færdige to, og der er vist ingen der kan være i tvivl om, hvilken mus, der er pigemusen med de lange øjenvipper :)

Katten Asta

Katten var glad, og har eftersigende allerede ødelagt “make-uppen” på musen, men jeg regnede ikke med det holdt. Desværre kunne vi ikke forevige et billede af musen i brug, men den er kattegodkendt.1 kommentar »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*