Et dyk i havet


Hvor har det bare været en dejlig weekend både med vejret men også bare afslapning. Vi var et smut ude et nyt sted for at finde lidt kantareller, der var også lidt, men de var meget tørre. Bagefter kørte vi et lille smut til Rødhus strand for at tage en dukkert. Det er vist 2 år siden sidst, jeg hoppede i havet, og desværre ikke kun i Danmark men generelt – jeg burde skamme mig. Men jeg kan nu bedst lide når det er meget varmt.

Det var et dejligt forfriskende dyp, og når jeg først er kommet i, så er jeg svær at få op igen :)

En rødorange skovsnegl

Billedet er godt nok fra en anden skovtur, men syntes lige I skulle se, hvor giftig den så ud. Jeg har aldrig set en så rødorange skovsnegl før – puha den ser fæl ud.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*