Tak for lån


Jeg havde tidligere skrevet om min kollega Dorthe, som havde lånt mig 9 syblade var det vist, så jeg kunne lave en kjole til brylluppet, og hvad jeg nu ellers kunne være interesseret i. Jeg har haft dem så længe, og ville ellers tegne så mange mønstre over, men nu orker jeg bare ikke mere. Det skal jo også opbevares og tager tid. Så i dag fik hun dem tilbage. Som en lille tak fik hun ½ liter koncentreret, men selvfølgelig hjemmelavet hyldeblomstsaft, og en portion hjemmelavet havtornmarmelade. Hun var vist noget overrasket og selvfølgelig glad, selvom “det havde du da ikke behøvet”. Men jeg synes jo det er sjovt at give sådanne små gaver engang imellem. Og havtornmarmelade bør alle smage.

Hyldeblomstsaft og havtornmarmeladeIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*