Til salg: Farverig håndledstaske med flæse


Farverig håndledstaske med flæse – 120 kr + evt. porto

Lavet i bomuld med lynlås og indvendig lomme. Begge på billedet er til salg.
Opdatering: den til venstre med mest orange og prikket hang er solgt.
Længde: ca. 17 cm

Lynlåslængde/åbning: ca. 13,5 cm

Højde: ca. 12,5 cm

Hank: ca. 13 cm

Flæsetasker

Og lidt tættere på.

Tættere på

Og bagsiden.

Bagsiden2 kommentarer »

 • Tina schmidt siger:

  Hejsen :)

  sikke fine sager du har her –

  Jeg vil rigtig gerne købe den håndledstaske du har billede af, den m mest orange i mønsteret, samt sort/hvid håndledsrem.
  Er den stadig til salg, og hvordan er næste led – sætter jeg penge ind til dig, eller hvordan?

  Påskehilsner

  Tina

  • Dorte Klerke siger:

   Hej Tina
   Tak for det. Det er farligt sådan et rydde op – man risikerer ikke at kunne finde tingene igen. Måtte lige rode lidt rundt i morges, ingen jeg lige svarede tilbage til dig. Ja den er stadig til salg :)

   Jeg sender dig lige en mail med kontooplysninger, og så tager jeg hjem og pakker den fin ind, så jeg kan sende den fra mit arbejde, når pengene er gået ind. Jeg vejede den lige igen i morges, den vejer vist max en 35-40 gram, så det burde kunne sendes til laveste pris.

   Jeg sender fra mit hotmail, så håber ikke den ryger i spamfilteret ellers sender jeg en ekstra fra min gmail, som jeg dog ikke bruger så meget.

   Også påskehilsner til dig
   Dorte

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*