Pizza, pasta og sushi


Det er stort set det, vi lever af. Vi har indkøbt en billig pizzasten, som vi brugte flittigt derhjemme i Vejgård, selvom den var knækket. Den blev straks taget i brug. For ikke så længe siden har vi så købt en pastamaskine. Vi lavede for første gang hjemmelavet pasta i Melbourne, og var helt vilde med det. Det kan slet ikke sammenlignes, så efter at have lavet pasta endnu en gang i hånden, besluttede vi os for maskinen. Maskinen er den billigste vi kunne finde, men fungerer efter hensigten, hvis man kan holde knirken ud ;) Så siden da har vi ikke købt egen pasta, men lavet pasta til ravioli (uuuhh det er godt men tager lang tid) og ellers bare pasta til fettucini til vores pastaretter, mums. Når man har maskinen koster det næsten ingenting at lave en god portion pasta.

Sushi, noget jeg for første gang smagte i Melbourne. Men efter at have fået alt for meget billig sushi, holdt jeg en pause. I Melbourne var sushien mere betragtet som fast food, og al sushien var lavet på forhånd, bare holdt kølig (ok et sted var den varm ad, og heldigt vi ikke blev syge) i disken. Men her i Canada laves sushien efter bestilling, og det går hurtigt! Det er også en billig og sund aftensmad, ja hvis man ikke lige vælger alt den fede tempura. Og smagen, den er meget bedre; de har en fantastisk sockeye laks herovre, sikke en farve og smag. Så vi får i hvert fald vores fisk en gang om ugen; mest når man ikke gider lave mad. Men sushi er meget mere end rå fisk, f.eks. deres chicken teriyaki er helt genial, også bedre end i Australien. Det er i hvert fald frisk mad, lavet på stedet, ja han står ene mand foran kunderne og disker op.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*