Stanley Park


Mig i Stanley Park.Vores første cykeludflugt gik til Stanley Park, som vi længe har snakket om, men som er blevet udsat af forskellige årsager; dovenhed og vejret. Men søndag den 5. maj skete det så endelig. Vi kom ikke tidligt afsted, men vi kom afsted. Vejret var fint og med lidt sol. Det tog noget tid at komme hen til parken, for typisk det var lige i den weekend og den dag, der var maraton, så en del var afspærret og folk gik og løb overalt; ikke kun på fortov. Madpakke fik vi ikke med, så vi nød en fajitas i Downtown.

Pige i våddragt, ikke at forveksle med den lille havfrue; Vancouver.Men så kom vi også derhen. Turen rundt er ca. 10 km lang. Det gode ved cykelstien er, at den er ensrettet, hvis folk ellers gider overholde det, men det dårlige er, at det kan være ret livsfarligt at cykle. Stierne er nogle gange ret smalle med klipper, der stikker ud, træer der hænger lavt og så den høje kantsten. Ikke nok med det var der et hav af mennesker ude i dag, cyklende, gående, løbende og på inlinere. Alt fra børn og barnevogne til ældre mennesker.

Jeg fik også taget billede af, nej ikke den lille havfrue, men pige i våddragt, hehe. Det minder godt nok meget om den lille havfrue, men måske mere realistisk, for der findes jo rent faktisk piger i våddragter, jeg er jo selv en af dem.

Vi fik en god cykeltur ud af det, og fik handlet på markedet på vejen hjem. Det var også her vi fik lejlighed til at tage billede af en canadisk gås, som vi efterhånden har set nogle gange. Heldigvis var de mere rolige denne gang. Desværre fik vi ikke øje på de kære gæslinger, som vi ved de havde, men måske er vi heldige næste gang. Det er nu en flot fugl og minder lidt om en blanding af en gås og en svane.

Lions Gate, bro ved Stanley Park.Canadisk gås ved havnen.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*