Capilano Suspension Bridge og Grouse Mountain


Vores første lille udflugt, der er lidt længere væk fra vore lejlighed. Det var ellers meningen, at vi skulle tidligt op, men vi var lidt for dovne så kom først op omkring 10-tiden. Vi fik pakket vores ting inkl. vores kamera og tog afsted. Vi cyklede over broen til downtown, hvor vi tog en seabus; en havbus. En rigtig fin udsigt, man får fra vandet over Vancouver, og det tog ikke ret lang tid, at nå vores destination. Herefter skyndte vi os hen til bussen for at nå første stop på dagsplanen; Capilano Suspension Bridge, en stor hængebro. Det var virkelig et godt vejr med temperaturer helt op til 30 grader og fuld sol; jeg endte da også med at få lidt for meget sol.

Mig sammen med en stor bjørn ved Capilano Suspension Bridge.Mig på Capilano Suspension Bridge.

Selvom vi fik 50 % rabat på indgangen til Capilano Suspension Bridge, fordi vi bor i British Columbia, var det stadig en dyr oplevelse for bare at traske lidt rundt i skoven. Det var ikke noget specielt, men skoven var hyggelig. Vi så endda en ørn svuppe ned efter en fisk i den lille sø, der var der. Vi hørte også en familie af danskere. Frokost havde vi ikke fået med, men vi fandt ikke noget indbydende og slet ikke noget til en rimelig pris her, så efter en kort tur traskede vi ud til bussen og kørte videre til Grouse Mountain.

En lumberjack, der klatrer nedad.På vores billetter fra broindgangen var der 1 dollars rabat per person, men prisen for at komme ind og køre med gondolen op til toppen af Grouse Mountain var en kostbar affære. Vi havde ikke regnet med, at der ville være så meget sne deroppe stadigvæk, men det var en sjov fornemmelse at gå imellem store snevægge mens der var omkring 30 grader i luften. Det betød selvfølgelig også, at der lå meget vand rundt omkring, så jeg endte med at få meget våde sko og fødder. Da vi kom derop, var der ikke længe til deres Lumberjack show startede; skovhuggershow, så det kunne vi jo lige så godt se. Det var ret fjollet og skulle være det samme show, de kører år efter år. Under showet nød vi en beaver tail, som de kalder det; en usund donutagtigkage, men den smagte godt; det var ikke det store man kunne købe her.

Her er jeg på Grousebjerget.Lumberjackshow.

En grislybjørn.Vi fik også lejlighed til at se de to grislybjørne, de har heroppe. Desværre er det for tiden i en meget lille indhegning, men vi fik dem dog at se. Der skulle også være et fugleshow, men det var desværre ikke startet op endnu. Det var den første officielle sommerdag, så det var første dag, de havde åben.

Bagefter tog vi turen ned i gondolaen, traskede hen for at se deres ulve, men havde ikke heldet med os. Da vi havde masser af tid og vejret var godt, besluttede vi at gå noget af vejen nedad. På vores vej fik vi set en dæmning med hyggelige omgivelser, hvorefter vi tog bussen ned til havnen, havbussen over og cyklede hjemad.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*