Et par kort til kollega


Fik lige i går lynlavet 2 kort til min kollega Cathrine. Hun skulle bruge et kort til bryllup allerede d. 16. september, så jeg kunne lige så godt få dem lavet, og nu var jeg inspireret. Det blev til disse to kort; det andet skal ledsage den ene dino, hun tidligere købte af mig.

2 kort

Igen stofrester. Hun fik dem så her i dag, og det virkede da til hun var tilfreds og glad. Så det er jo dejligt.

Et uglekort til en lille pige, som skal gives sammen med en af mine dinoer

Bryllupskort; det sorte med hvide blomster, var det stof, jeg havde syet den kjole, jeg havde på til min kusines bryllup

Det sorte med hvide blomster er det stof, jeg syede en kjole af til min kusines bryllup. Det lyserøde stof blev sammen med det stor/hvide brugt til tasken, der passede til kjolen.

Lige et mereIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*