To dinoer flytter hjemmefra


Min kollega Henrik havde bestilt 2 dinoer, da den første jeg havde blev købt af en anden kollega. Hvor er det dejligt, så mange har mere end 1 barn i samme alder. Og så sød som han er, giver han mig endda lidt mere penge end jeg forlangte – det er jo ikke ligefrem fordi det er noget man bliver rig af, men de er sjove at lave.

2 dinoer

En lilla pige

Lyserød pigedino

Så er de klar til afsked – med sløjfe og det hele.

Klar til afgang2 kommentarer »

  • Ina siger:

    Sikke nogle fine dinoer.

    Jeg har ikke fået nogen mail fra dig ang. give awayen endnu, Dorte. Skynd dig at sende en til mig med din adresse på inafensmark(a)gmail.com (skift (a) ud med @), ellers bliver jeg jo nødt til at udlodde den til en anden:)

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*