Hybridbil


Vi havde snakket et stykke tid om at komme ud at se noget, nu vejret endelig er blevet lidt bedre, selvom det skifter en del. Det blev i sidste øjeblik, vi besluttede os for at leje bil; vi troppede op ved national car rentals og forlangte en bil nu hehe. De havde en bi, og vi forstod ikke før bagefter, at han måtte have sagt, det var en hybridbil. Sikke en skør bil. Nøglen er bare en firkant, som skal sættes i. Så skal der trykkes på en knap for at tænde bilen (ikke noget med at dreje nøglen, for det kan man ikke). Gearene lignet et joystick der sidder ved siden af rattet, og så er der ingen håndbremse men en pedal, der skal trykkes på. Godt det var med automatgear.

Vi håber, at den bil vi har lejet fra den 27. juni og 2 måneder frem er en mere normal bil.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*