Whistler


I dag er det min mors fødselsdag, og jeg havde sendt hende en bog lavet af billeder fra vores tur til og med Cook-øerne. Desværre kan jeg ikke selv se resultatet, men jeg er glad for, hun både blev overrasket og glad; jeg må vente til jeg kommer tilbage til Danmark.

Nå vi havde jo endelig fået lejet den bil, så i dag skulle vi på udflugt. Turen skulle gå til byen Whistler, hvor vinterOL 2010 skal afholdes. Om formiddagen tog vi afsted kun med en enkelt hjemmelavet burger til hver, lidt vand og cola. Nå ja da også vores vandrestøvler, lidt musik m.m. Turen til Whistler skulle være rigtig dejlig, og det var den da også, nogle steder, men på grund af OL i 2010 er de ved at renovere hele strækningen fra Vancouver til Whistler, så der var en masse vejarbejde. Bunker af sten, sand og andet lå og lød og dækkede den flotte udsigt, men man kunne dog stadig se de mange flotte, snedækkede bjerge i baggrunden.

Vores første stop var ved Shannon Falls med et fald på 335 meter, 3 km fra byen Squasmish (sjovt navn). Solen skinnede, hvilket gjorde, at vandfaldet så endnu flottere ud, næsten omgivet af en slags tåge. Men det betød også, at det var svært at få taget et ordentlig billede uden solpletter, men vi fik dog nogle stykker. Herefter kørte vi til Brandywine Falls. Der var desværre noget, der var lukket af, men vi fik spist frokost og nyt vandfaldet, der samtidig havde en regnbue, den dag.

Shannon Falls.Brandywine Falls.

Turen til Whisler skulle være så smuk, men da de skal holde vinterOL, er de i gang med at reparere en masse, faktisk hele strækningen fra Vancouver til Whistler, så det gik lidt langsomt og udsigten var ikke helt så køn pga. vejarbejde. Vi nåede da til Whistler, men efter en kort tur rundt i byen, tog vi afsted igen. Der var nemlig lukket for liften op til Whistler Mountain; der var stadig sne, så man kunne ikke vandre deroppe. Men vi kommer nu nok tilbage til Whistler igen.2 kommentarer »

  • Jakob siger:

    Ja, Whistler besøges nok igen, når vi snart kommer og generer freden i Canada ;-)

  • Dorte Klerke siger:

    Det var jo det, jeg tænkte. Så er Whistler Mountain forhåbentlig åben igen, så man kan vandre lidt deroppe :P

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*