Luksustur hos frisøren


Så blev det endelig tid til at komme til frisøren, ja det var nok allerede nødvendigt for 1 måned siden. Men jeg fandt inde på www.downtown.dk et godt tilbud. En tur til Visions by Michelle & Nicole til 50 %. Man købte et værdigavekort på 500 kr til 250 kr. En klipning kunne jeg så bagefter se kostede 405 kr, så jeg valgte også at få rettet bryn for at bruge lidt mere af pengene. Hvis man skal have farvet eller lavet andet vildt er 500 kr jo ikke nok.

Frisør

Jeg plejer ikke at ville bruge ret mange penge på frisøren, hvilket resulterer i, at jeg bare går til en etnisk frisør og får skævt hår, og så billigt er det heller ikke. Efter en tur hos frisøren i Polen blev man lidt mere fristet til at gøre noget ud af håret, men det var også så skidebilligt.

Nå det startede godt, sad i stolen og fik vejledning om mit hår og vi blev enige om, der skulle lige page i, så mit kraftige hår ville føles lidt lettere og ikke se så tungt og fladt ud. Herefter en tur i massagestolen, mens man fik vasket hår og en hovedbundsmassage. Åh det var afslapning, og man fik ikke ondt i nakken, som man tit gør, når man skal have håret vasket og skal læne tilbage, men stolen blev lænet tilbage og med skammel under fødder. En ekstra tur i massagestolen, da jeg skulle have rettet bryn, som egentlig ikke skulle rettes så meget. Dejlig klippet og fik lidt små tips til krøller med glattejern, så sådan et er hermed ønsket til fødselsdagen. Det er bestemt noget, jeg vil overveje igen, at bruge lidt flere penge på en tur til frisøren. Men i hvert fald holder jeg øje med downtown, som har mange gode tilbud.Ingen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*