Den første halsedisse ser dagens lys


Så fik jeg halsedissen af pindende. Faktisk tog det ikke så lang tid, det var mest at lække garnet firedobbelt, der tog tid – ih det gør jeg aldrig igen, og vælger i stedet et tykkere garn, men det var det garn, Anders havde udvalgt. Det er første gang, han har villet have noget, så skal han have lov, også selvom den kom til at koste 185 kr – men lun og blød, det er den.

Forbryder :)

Den er strikket et efter denne opskrift. Det endte med næsten hele 3 nøgler garn af Marianne Isagers Alpaca 1 i koksgrå. Det er nu ellers ret drøjt, men når man skal lægge det firedobbelt dræner det noget med længden :D Så håber jeg bare, han kan få den brugt. Den virker lidt stor, men skulle nu ellers være som opskriften, men den giver sig jo også i sådan et rib-agtigt mønster. Måske bliver den endda for lun for ham. Nu får vi se.

Sådan skal den sidde.

En kjole og en sommerbluse, blev der også syet i weekenden, men det får I at se senere – kjolen regner jeg med først skal bruges d. 9. nov på arbejdet, hvor jeg bliver 30 år – puha, det virker nu altså lidt skræmmende.

Med jakke på.2 kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*