Vaccinationen er klaret – av


I går var vi hos Aalborg Vaccinationscenter for at få stivkrampe og hepatitis A. Jeg var lidt nervøs for at blive stukket, fordi jeg husker, hvordan min mor snød mig til lægen, sidste gang (for mange år siden), jeg skulle vaccineres, og det sad lidt i tankerne :) Men nålen kunne man slet ikke mærke – utroligt, man kan lave dem så tynde. Dog kunne man mærke væsken blive sprøjtet ind, og armen føltes hurtigt lidt tungt. Han fik ramt forkert med den ene vaccine hos mig og ramte en åre – hvilket resulterede i et lille blåt mærke, som hele dagen har voldet mig besvær. Av det gør ondt; armen er tung og meget øm, bare man rører eller har armen i en bestemt stilling. Jeg håber bestemt det er meget bedre i morgen.

Begge to fik vi de fineste børneplastre på :) Og vi er klar til Thailand – ih hv0r jeg glæder mig til sommerferie om 1 måned :P

VaccinationIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*