En prymadonna flytter ind


Nej det er ikke stavet forkert, som det måske kan ses længere nede, er “Prymadonna” navnet på gaven fra min mor, en gine. I dag kom min mor på besøg fra Kolding for at fejre min fødselsdag (som jo godt nok først er d. 9. nov), og dagen startede vi med en tur i zoo. Jeg havde to sponsorbilletter fra arbejdet, så vi manglede kun en sidste. Vejret var udmærket, og det var faktisk et dejligt zoo-besøg. Isbjørnene var underholdende, og der blev klappet geder :D

Anders klapper geder

Zoo

Har min mor mon været soldat? :D

Og efter en frokost på Restaurant Fusion med japansk tapas og sushi, var det hjem til kage og gaver.

Fødselsdagskage1

En ostekage med bund af hvid chokolade, mandler og kiks og så et lag mascarpone med æg og vanille, et lag creme fraiche 38 % og på toppen havtorn-marmelade og så nogle hjemmelavede kandiserede hybenroseblade.

En stor gave, som var let at gætte

Det var ikke så svært at gætte, hvad der var i, da det var den eneste fysisk store ting, jeg havde ønsket mig. Og sørme om ikke, der var en skræddergine indeni, eller en prymadonna, som den hedder.

Skræddergine

En rigtig prymadonna.

Prymadonna

Og der var også en lille orkidé.

Orkidé fra min mor

Og en skønhedsbog – glæder mig til at få lavet lidt masker og nogle skrubs.

Skønhedsbog

Og så et bevis på, at jeg blev født kl. 21. 45 den 9. november 1981.

Fødselsbevis

Og så et billede af mig, da jeg var barn, som var i fødselsdagskortet fra mine forældre.

En fjollet lille Dorte

Og så kunne Anders heller ikke vente med gave til mig, så jeg fik den om aftenen. En fin armkæde fra Ole Lynggaard med 18 karats hvidguld og en lille brilliant.

Ole Lynggaard armkæde fra AndersIngen kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*