I dag bliver jeg 30 år – puha som tiden går


Det er lidt underligt, jeg allerede bliver 30, altså først kl. 21.45 – det er vigtigt at notere :) Meget er sket på de sidste 10 år.

Nå jeg må hellere holde det til et kort indlæg; jeg er træt og har bagt kage de sidste mange timer – efter vi er flyttet rundt på arbejdet, er der flere der får “adgang” til samme tekøkken, og jeg føler mig nødsaget til at have mere kage med. Nu er den sidste også klar, og jeg gider ikke vente mere på, at Anders kommer hjem. Han var til noget statistikkursus med spisning, og selvom han sagde, han var hjemme inden midnat, ja så passede det ikke.

Fik også en gave fra min polske kusine, eller rettere faktisk også af hendes mand, min fætter, min tante og min onkel, men det kommer på senere. Nu vil jeg i seng.

Tillykke til mig.

Tillykke6 kommentarer »

RSS feed for kommmentarer til dette indlæg. TrackBack URL


Læg et svar

*